230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

U Trebinju edukacija o značaju energetske efikasnosti - Zaštita životne sredine i prirodnih resursa

U četvrtak, 10.08.2017. godine u sklopu projekta „Zeleni ekonomski razvoj“ biće organizovan zabavno-edukativni događaj za mlade i odrasle, na kojem će profesor Atom, zaštitno lice kampanje „Lajk za pametnu energiju“ podijeliti posjetiocima savjete o uštedi energije kao i super nagrade.

180708 атом Pozivamo sve građane da posjete profesora Atoma na Trgu slobode u Trebinju, u periodu od 19:00 do 22:00 časa.

Ove godine, uz pomoć „Virtual Reality“ - VR igrice, posjetioci će moći zakoračiti u virtuelni svijet i na posve drugačiji način se edukovati o energetskoj efikasnosti, pokazati koliko već znaju, te otkriti nove načine uštede energije u svakodnevnom životu. Profesor Atom obećava mnogo smijeha, nova znanja o energetskoj efikasnosti i super nagrade.

Naučnik i zaljubljenik u prirodne nauke profesor Atom, u sklopu kampanje „Lajk za pametnu energiju” putuje širom Bosne i Hercegovine. Njegova misija je da mladi i odrasli, usvoje nova znanja o značaju energetske efikasnosti i pametne upotrebe energije za očuvanje životne sredine.

Projekt „Zeleni ekonomski razvoj” ima za cilj stvoriti uslove za investicije u projekte energetske efikasnosti, povećati broj „zelenih radnih mjesta“, te doprinijeti razvoju tržišta što vodi ka privrednom rastu i razvoju BiH.