230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Keš, kolica i KAFANICA…

Keš kolica i šmekerica Keš kolica i važna lica Keš kolica i laganica Keš kolica i KAFANICA… KAFANICA I DALJE FURA DOBAR TRIP: Startuje sa srijedom sa Baltazar bendom.

180604 kafanica

“Kada zasviraju stomatolog, medicinar i teolog, a zapjeva guslar nastane pravi notni merak za uši i za dušu koji se jednim imenom zove Baltazar bend. Jedini neafirmisani, studentski bend, nastao u Foči, za godinu dana svog postojanja uspio je da brojnim nastupima osvoji publiku širom Srpske, Srbije i Crne Gore. Sjajni vokal Marko Butulija, više puta proglašavan za najboljeg guslara na brojnim saborima, Tomislav Delić, apsolvent Medicinskog fakulteta-gitarista, Novica Tešmanović, student šeste godine Stomatologije-bubnjar i Slaviša Dobrijević, student Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta-harmonikaš, četvoročlana su vesela družina koja pravi nezaboravne svirke.”

PETAK JE LUD PA JE LUD / KAFANICIN LUDI PETAK ima posebnu priču, očekujemo da bude jednako lud kao što je bio i do sada.

U PETAK i SUBOTU za kormilom će se naći mlada nada hercegovačke DJ scene – DJ Gosha.

Ukrcajte se na vrijeme, uplovljavamo u petak, a isplovljavamo u subotu u ranim jutarnjim satima.

Nastavlja se dobar provod u najboljoj after kafani grada. Budite i u narednim danima u KAFANICI i uživajte u kafanskoj atmosferi, dobrom piću i pravom društvu!

Za nekoga sve, za svakog ponešto – jedna je Kafanica!
Rezervacije na
Mob: 065/940-120
Fb: Kafanica Bileca
Instagram: @kafanicabileca

FOTO ALBUM

PR