230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Momčilo Bodiroga iz Trebinja novi je predsjednik Streljačkog Saveza BiH

U sali Olimpijskog Komiteta BiH u Sarajevu na redovnoj Izbornoj Skupštini Streljačkog Saveza BiH, na prijedlog Streljačkog Saveza Srpske udruženi klubovi bh. streljaštva jednoglasno su ukazali povjerenje sportskom direktoru trebinjskog Streljačkog kluba Leotar Momčilu Bodirogi i sa 29 glasova podrške od isto toliko prisutnih delegata Bodirogu izabrali za predsjednika Streljačkog Saveza Bosne i Hercegovine.

180728 Skupstina M Bodiroga

Za potpredsjednika SSBiH izabran je g. Riad Drino aktuelni predsjednik SK Sarajevo.

Na Izbornoj Skupštini izabran je i novi Upravni odbor Saveza od 9 članova kao i Disciplinska komisija i Nadzorni odbor.

Momčilo Bodiroga je u prethodne četiri godine obavljao funkciju potpredsjednika Streljačkog Saveza BiH kao i u jednom mandatu funkciju potpredsjednika Streljačkog Saveza Republike Srpske.

"Pred novim rukovodstvom je nimalo lak zadatak, moramo unaprijediti saradnju sa Ministarstvom Civilnih poslova BiH kako bi dobili određena sredstva za naše programe, takođe unaprijediti saradnju sa Savezima u okruženju kako bi što prije stvorili ambijent za apliciranje na sredstva Evropske Unije za razvoj streljačkog sporta, da osavremenimo postojeće streljačke objekte čime bi se stekli uslovi za omasovljavanje broja strelaca u Olimpijskim disciplinama" istakao je Bodiroga na prvoj konstitutivnoj sjednici Upravnog odbora Saveza održanoj poslije izborne Skupštine.