230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najpoznatija Pink Panterka promoviše knjigu u Trebinju

Knjiga Olivere Ćirković o kojoj se mnogo priča “Ja, Pink Panter” ove godine u Srbiji je među među najprodavanijim prije svega zbog emotivne potresne i veoma iskrene ispovijesti bivše košarkašice i reprezentativke koja je kao član bande “Pink Panter” služila kazne u najstrožijim grčkim zatvorima iz kojih je čak i bježala.

181001 olivera

Nakon Srbije Olivera Ćirković svoju autobiografiju pretočenu u knjigu će promovisati i u Trebinju.

Sa likom i djelom Olivere Ćirković najbolje se možete upoznati kroz njenu zatvorsku priču u emisji “Iza rešetaka”…

Promocija knjige će se održati u subotu 6. oktobra u kafeu Hedonija, sa početkom u 19 časova. Program će voditi Ratomir Mijanović

Opis

„Ja, Pink Panter“ je iskrena ispovijest poznate reprezentativke u košarci, Olivere Ćirković, koja je u jednom periodu života krenula stramputicom kriminala. Odležala je 8 dugih godina u najstrožijim grčkim zatvorima, i postala poznata širom evropskih granica kao vođa čuvene kriminalne grupe „Pink Panter“, i kao jedina žena koja je uspjela da pobjegne iz jednog od najčuvanijih grčkih zatvora. „Ja, Pink Panter“ je uzbudljivo štivo sa elementima najboljih akcionih filmova i trilera, ali i dubokih psiholoških drama. Napete akcije ove grupe pljačkaša ostavljaju čitaoca bez daha. Ćirkovićeva na veoma dramatičan i uzbudljiv način opisuje sve likove i događaje koje je doživela u svom robijaškom životu, koji ništa manje ne ostavljaju čitaoca i zbunjenim i zapitanim nad najvažnijim stvarima koje čine život i njegovu tamniju stranu.