230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Sport gradi prijateljstvo - Trebinjski sportisti na turniru u Novom Sadu

U nedelju je u Novom Sadu odigran prijateljski turnir u kadetskoj konkurenciji, u tri grane sporta, rukometu, košarci i odbojci, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

181209 kosarkasice leo

Kadetske selekcije Republike Srpske, na turniru povodom 100 godina prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, odmjerile su snage sa odgovarajućim selekcijama iz Srema, Bačke i Banata.

Trebinje se može ponositi činjenicom da je imao svoje predstavnike na ovom turniru u ženskoj košarkaškoj reprezentaciji, te u rukometoj reprezentaciji u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Košarkašice Leotara 03 Sanja Radovanović, Anica Škrivan, Ana Jokanović, Ana Mrdić su predvođene Miloradom Nadaždinom trenerom košarkaške reprezentacije Republike Srpske predstavljale svoj grad na najbolji način.

181209 rukometasi

U Novi Sad su otputovali i rukometaš Leotara Marko Parežanin, koji je sa svojom ekipom osvojio pvrvo mjesto, te rukometašica Marija Kovačević najbolji strijelac Ženskog rukometnog kluba Leotar.

181206 marija kovacevic

Odbojkašice Srpske zauzele su drugo mjesto, dok su košarkašice bile treće. Košarkaška selekcija Srpske u muškoj konkurencji zauzela je treće, dok su odbojkaši bili četvrti. Četvrta mjesta na turniru zauzele su muška selekcija Srpske u odbojci i ženska rukometna ekipa.

181209 novi sad turnir

Rezultati na turniru bili su drugom planu, a atmosfera u kojoj je odigran turnir ocijenjena je kao sjajna. Sve je odisalo prijateljstvom i srdačnošću i ispoljena je velika gostoljubivost domaćina prema svim učesnicima turnira, posebno iz Republike Srpske.