230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar eliminisan u osmini finala Kupa

Trebinjski rukometaši sinoć su u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrali revanš meč osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Izviđača iz Ljubuškog.

190126 rukomet

Naši momci su kao svaki put do sada pred svojom publikom ostavili srce na parketu, ali nisu uspjeli da se plasiraju u sledeću fazu ovog takmičenja.

Glavnu ulogu u pobjedi gostiju imao je sudijski par Džemal Čedić i Dino Džerzić. Svoj posao su radili sasvim korektno sve do pedesetog minuta kada ne sude očigledan sedmerac Trebinjcima, da bi na drugoj strani presudili sedmerac za goste, koji dolaze do egala i nakon toga po prvi put na meču preokreću rezultat i dolaze do minimalne pobjede.

U igri Leotara viđen je značajan napredak, za šta zasluge idu novom treneru Darku Tavriću.

Leotar se već sutra potpuno okreće Prvenstvu BiH u kojem se nalazi na visokoj trećoj poziciji, a u prvom kolu nastavka Premijer lige se susreće sa Slogom iz Doboja.

RK LEOTAR - RK IZVIĐAČ 23:24 (12:12)

Leotar. Savović, Draganić, A. Milićević 9, Parežanin, Tasovac, Spaić, Ninković, Radović, Srdanović 5, Jovanović 1, Ratković, Petković, Uljarević 2, Janković 3, Glendža, Ražnatović 3. Trener: Dragan Tavrić.

Izviđač: I. Miličević 6, Alilović, Kos 2, M. Mišetić, Čutura 6, Vukšić 1, Anđelić, primorac, Kvesić, Vukić, Maretić 3, Kaluđerović 6, Mandić, Lovrić, G. Mišetić. Trener: Mario Bjeliš.