230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Andrić: U Sarajevo po bodove

04.03.2011. Pred meč sa Olimpikom uoči 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koji će se odigrati na stadionu Otoka u Sarajevu prekosutra u 14 i 30 vezista Leotara Srđan Andrić ističe:

110304-srdjo

"U nedelju 06.03. na meču protiv ekipe Olimpika u Sarajevu imamo idealnu priliku da se iskupimo zbog lošeg izdanja koje smo prikazali prošle subote na svom terenu protiv ekipe Rudara iz Prijedora kada smo odigrali neriješeno i izgubili dva vrijedna boda. Mislim da smo svi svjesni trenutne situacije na tabeli i znamo šta sutra treba da uradimo. Olimpik ima isto bodova kao i Leotar 21. i u prošlom kolu poražen je od ekipe Željezničara sa 3:0 . Nezgodna je ekipa kada igra kod kuće i moraće se da se iskupi zbog visokog poraza u prošlom kolu, tako da očekujemo tvrdu utakmicu .U ranijim susretima sa Olimpikom pamtimo i naš trijumf na Grbavici kada smo ih savladali 0:1 i tako potvrdili plasman u četvrtinu finala kupa Bosne Hercegovine, tako da se i sutra ne nadamo ništa lošijem izdanju", navodi Andrić za Lokoportal.

"Trener Dragan Spajić moći će da računa na sve fudbalere osim na novo pojačanje i strelca jedinog pogotka na utakmici protiv Crvene Zvezde argentinca Cezara Kanaria, koji zbog nezavršenih papira neće moći da nastupa na ovom meču."

"Što se tiče meča protiv Crvene Zvezde mislim da smo odigrali odlično i da je to naše pravo lice i ako sutra budemo dovoljno hrabri i fokusirani, neminovna je pobijeda u Sarajevu", rekao je za Lokoportal Srđan Andrić jedan od boljih pojedinaca na meču protiv Crvene Zvezde.