230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

MOI: Održano regionalno takmičenje u malom fudbalu

Veliki broj neizvjesnih utakmica obilježio je prelijep sportski dan u Bileći.

190403 moi naslov

Neumorni pedagozi fizičkog vaspitanja iz gotovo svih škola Hercegovine došli su u Bileću na takmičenje u malom fudbalu za osnovce i srednjoškolce. Sve utakmice su protekle u duhu fer pleja i druženju učesnika, a sve u odličnoj organizaciji i gostoprimstvu JU SŠC „Golub Кureš“.

Prvo mjesto kod osnovaca osvojila je JU OŠ „Petar II Petrović Njagoš“ Bileća, a drugo JU OŠ „Risto Proroković“ Nevesinje. Treće mjesto zauzela je ekipa JU OŠ „Njagoš“ Berkovići. Djevojčice iz JU OŠ „Sveti Vasilije Ostroški“ Trebinje pobjedile su JU OŠ „Sveti Sava“ Foča, i tako se plasirale na Republičko finale. Treće mjesto i u ženskoj konkurenciji osvojile su učenice iz JU OŠ „Njagoš“ Berkovići.

Кada je u pitanju mali fudbal kod srednjoškolaca, u muškoj konkurenciji, pobjednik je bila ekipa domaćina, JU SŠC „Golub Кureš“ iz Bileće. U finalu su pobjedili JU SŠC „Aleksa Šantić“ iz Nevesinja. Treće mjesto zauzeo je JU SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko. U ženskoj konkurenciji Regionalni prvak je postala ekipa JU SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko. Druga je bila JU Gimnazija „Jovan Dučić“ iz Trebinja, a treća JU SŠC „Aleksa Šantić“ iz Nevesinja.

Najbolji golmani kod osnovaca su Radoš Budalić iz JU OŠ „Risto Proroković“ Nevesinje i Anđela Pljevaljčić iz JU OŠ „Sveti Sava“ Foča. Najbolji strijelci su Veljko Janjić iz JU OŠ „Petar II Petrović Njagoš“ Bileća i Valentina Vuković iz JU OŠ „Sveti Sava“ Foča. Najbolji igrači su Nikola Đorđić iz JU OŠ „Petar II Petrović Njagoš“ Bileća i Ana Miljanović iz JU OŠ „Sveti Vasilije Ostroški“ Trebinje.

Najbolji golmani kod srednjoškolaca su Damjan Aleksić iz JU SŠC „Golub Кureš“ Bileća i Mihajla Radmilović iz JU SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko. Najbolji strijelci su Lazar Mrkajić i Maja Batinić, oboje iz JU SŠC „Golub Кureš“ Bileća. Najbolji igrači su Ognjen Кešelj iz JU SŠC „Aleksa Šantić“ Nevesinje i Danijela Šušić iz JU SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko.

Republičko takmičenje u malom fudbalu za osnovce biće održano 18. i 19. maja 2019. godine, a za srednjoškolce 18. i 19. aprila 2019. godine. Domaćin je Sarajevsko-Romanijska regija (Pale).

Pobjednicima želimo puno uspjeha u nastavku takmičenja.