230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zvjezdice - novo omiljeno mjesto za Vaše mališane

Novootvoreni objekat "Zvjezdice" nalazi se u Trebinju, u centru grada, u Bregovima. Ulica Španska, pored bregovačkog bazena.

200921 nina

Osnovna djelatnost ustanove je briga o djeci uz predškolsko vaspitanje i obrazovanje, uzrasta od 2 do 6 godina.
Kroz vaspitno - obrazovne aktivnosti, igru i otkrivačko - znalačke radnje, imamo za cilj voditi i podsticati djecu tokom njihovog odrastanja ka razvijanju punog potencijala individualnih sposobnosti i interesovanja.

"Zvjezdice" su bezbjedno i izuzetno prijatno mjesto, koje ima zadatak pružiti djeci maksimalnu sigurnost, uz adekvatnu društvenu i materijalnu sredinu.
Glavna ideja "Zvjezdica" jeste da dijetetu pruži povoljne uslove u kojima može biti srećno, zadovoljno, samouvjereno i samostalno, izrastajući tim putem u stabilnu ličnost sa vjerom u sebe, što ce biti čvrst temelj koji će im pružiti mogućnost da na dalje sami sebe podstiču i streme ka neprestanom usavršavanju i istraživanju sopstvenih interesovanja.

Prostor je moderno opremljen, estetski uređen, uz pokrivenost bezbjedonosnim kamerama unutar i van objekta. Tu su brojne igračke, didatktička sredstva, materijali i raznovrsni centri aktivnosti, uz koje mogu osloboditi svoju maštu i oplemeniti svoj mentalni i psihološki razvoj, a sve to, paralelno vođeni stručnim timom vaspitača i ostalih stručnih saradnika koji će, osmišljavanjem različitih maštovitih aktivnosti, unaprijediti i pomoći zdrav tok razvoja i odrastanja djeteta.

Sa radošću i velikim entuzijaznom, očekujemo Vas da zajedno rastemo uz igru i nova saznanja. 

Radno vrijeme: 7-16

Kontakt: 066 719 515

PR