230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Šampion pao u Trebinju! Sjajna borba u komšijskom derbiju

Leotar je na svom terenu u Trebinju odigrao fenomenalnu utakmicu i savladao aktuelne prvake ekipu Izviđača iz Ljubuškog rezultatom 25:24.

231108 rukomet leotar izvidjac

Derbi 6. kola Premijer lige BiH opravdao je očekivanja, a u prvih 30 minuta gledali smo izjednačenu utakmicu, te se na pauzu otišlo rezultatom 12:11 u korist Trebinjaca.

I u nastavku se igralo gol za gol pa je utakmica ušla u dramatičnu završnicu. Pri rezultatu 23:24 Leotar golom Stankovića stiže do izjednačenja. Izviđač u narednom napadu nije iskoristio sedmerac, a pivot Trebinjaca Đorđe Ratković postiže pogodak, kako će se ispostaviti kasnije, vrijedan pobjede, jer je izvanredni golman domaćih Miloš Knežević uspješno intervenisao i u posljednjem napadu gostiju. Za popularne Skaute je igrao je i bivši igrač Leotara Trebinjac Vasilije Kovač koji je pored par asistencija postigao i gol.

Bio je ovo prvi poraz za aktuelnog šampiona BiH u domaćem prvenstvu ove sezone, dok je trebinjski Leotar vezao tri pobjede. 

Leotar će u narednom kolu igrati protiv Goražda u gostima, dok će Izviđač dočekati Gračanicu, koja je lider na tabeli sa devet bodova, prate je Borac i Leotar sa po osam osvojenih bodova. Na začelju su Hercegovina i Čapljina sa dva osvojena boda i Čelik koji je bez bodova.