230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Projekcija filma ”Ljubav Tvoja i neposlušnost moja” u Trebinju

Film Luke Đurapčevića ”Ljubav Tvoja i neposlušnost moja”, biće prikazan u Kulturnom centru u Trebinju u utorak 23. aprila u 20 časova.

240405 zakosmet

Ovo je ekranizovana istinita životna priča mladog Podgoričanina koji je huk i pjesme sa tribina zamijenio Liturgijom i himnografijom Crkve koja slavoslovi Boga Živog i Istinitog, a pripadnost navijačkoj grupi – pripadnošću Narodu Božijem.

Film čija snažna poruka o pokajanju i povratku Domu Očevom, kao i pozivom na slogu među zakrvljenom braćom, razmekšava i najhladnija srca.
Uz jasnu i važnu poruku koju film šalje prije svega pripadnicima navijačkih grupa, autor je odlučio da u dogovoru i saradnji sa humanitarnim organizacijama “SRBI za SRBE” i “MLADI za KOSMET” napravi veliku akciju.

Film će se prikazivati u mnogim gradovima srpskih i ostalih pravoslavnih zemalja pa sve do zemalja zapadne Evrope, Kanade, SAD i Australije. Od prikupljenog novca Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” pomoći će višečlane srpske porodice, a Humanitarna organizacija “Mladi za Kosmet” pomoći će naše manastire na Kosovu i Metohiji”.