230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Solidan uspjeh rukometašica Leotara

Trebinje, 12.05.2011. Na upravo završenom prvenstvu Prve lige Republike Srpske u rukometu za žene ŽRK Leotar je zauzeo četvrto mjesto iza prvoplasirane ekipe Jedinstva iz Brčkog, te ŽRK Doboj i ŽRK Borje iz Teslića.

110319-rukomet01

Obzirom da naš sastav čine veoma mlade takmičarke sa prosjekom starosti od 16.5 godina, moramo biti više nego zadovoljni ostvarenim plasmanom. Ipak ostaje žal što smo propustili bodove u dvije utakmice gdje smo bili na domak pobjede i to protiv UNE u Kozarskoj Dubici i protiv Dobojki u Trebinju.Ovi bodovi bi nas doveli na drugu poziciju što bi bilo pravo iznenađenje prvenstva.

Prvo mjesto kadetkinja

Pošto većinu ekipe sačinjavaju djevojke pionirskog uzrasta za nas sezona još nije završena. Naime osvajanjem prvog mjesta za mlađe kadetkinje na nivou RS-a ostvarili smo plasman na finalni turnir na nivou BiH gdje takođe očekujemo borbu za najviši plasman.

Planovi za budućnost

Što se tiče planova za sledeću sezonu moramo istaći da ćemo vjerovatno ostati bez par iskusnijih igračica koje će promjeniti sredinu zbog obaveza prema fakultetu. Ipak to će otvoriti prostor za veću minutažu pojedinm igračicama iz mlađeg sastava koje su svojim igrama i zalaganjem pokazale da mogu odgovoriti svim zadacima. Plasman nam neće biti u prvom planu već nastavak stvaranja ekipe koja će u naredne dvije sezone biti spremna da napadne sam vrh tabele. i povratak u Premijer ligu.


U protekloj sezoni nastupale su: Šarenac Mirjana, Gurović Ljubica, Zubac Ivana, Boro Dragana, Mišković Teodora, Kurtović Zorana, Jegdić Sara, Perotić Jovana, Sikimić Ivana, Ninković Nikolina, Sekerez Kristina, Todorović Jelena, Berak Ivana, Vukanović Nina, Vukasović Teodora, Vidačić Dražena, Kolak Jovana, Miliša Ivana, Šarenac Lidija, Kovač Anđela. Trener: Komnenović Zdravko – pomoćnik: Pravica Maja.