230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Glorija Vujičić - Miss Istočne Hercegovine

Glorija Vujičić iz Trebinja, Miss je Istočne Hercegovine za ovu godinu. Ovo je odluka Žirija izbora, održanog sinoć u trebinjskom Domu kulture, a organizovanog za Miss Republike Srpske 2012, odnosno Miss BiH za Miss World.

111202-miss_arsa_208

U konkurenciji za prestižnu titulu ovogodišnjeg izbora za Miss Istočne Hercegovine prijavilo se deset djevojaka.

Prema odluci Žirija, prva pratilja je Teodora Sušić iz Gacka, dok je za drugu pratilju izabrana Dajana Perišić iz Foče. Titulu Miss fotogeničnosti osvojila je Jelena Milićević iz Berkovića, a Zorici Šekarić iz Trebinja pripala je titula Miss šarma.

Ovih pet Hercegovki stekle su pravo da se takmiče u konkurenciji za Miss Republike Srpske 2012, koji se organizuje za Miss BiH za Miss World.

Organizator i ovogodišnjeg izbora za Miss Istočne Hercegovine, te ujedno i voditelj gala večeri, bila Tanja Vujičić, Miss BiH za 2008. godinu.

U ime Opštine Trebinje, generalnog pokrovitelja ovogodišnje manifestacije, goste i učesnice, pozdravila je Željka Kraljević, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti.

U revijalno-muzičkom dijelu programa nastupili su članice fitnes kluba Donna, plesnih grupa: Lets dance iz Nevesinja, We dance iz Gacka i Hertz iz Trebinja, te Ljubijana Ilić - violina i Jelena Kovačević – klavir, iz Muzičke škole Trebinje.

U okviru programa održana je i revija modela modnih kreatora Svetlane Vuković Cece i Istoka Bratića.