230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Pavle Sušić novi igrač Leotara

Od srijede je na treninzima Leotara još jedan novi fudbaler, jer se radu priključio Pavle Sušić (23), doskorašnji fudbaler Zrinjskog.

120203-leotar

Sušić je u Leotar stigao nakon neuspjele probe u inostranstvu, a želju za njegovim angažovanjem Leotar je pokazao još na početku priprema. On će narednih nekoliko dana provesti na probi i odigraće najmanje tri kontrolne utakmice, nakon čega će stručni štab donijeti konačnu odluku. Sušić može da igra na više pozicija u veznom redu, a prije Zrinjskog igrao je za Radnik i Srem.

Pored Sušića očekuje se i dolazak Nenada Nastića (30), koji bi trebao da zatvori poziciju desnog spoljnjeg, a može da igra i kao štoper. Riječ je o igraču sa internacionalnim iskustvom, jer je igrao za ruski Himki i bugarski CSKA, ali i Vojvodinu, Jagodinu, Zvezdaru i Voždovac.

Sa ovom dvojicom igrača zaključili bismo prelazni rok, kaže sportski direktor Željko Radović. Znamo da se radi o kvalitetnim igračima, koji bi predstavljali pojačanja, ali ćemo ih zadržati nekoliko dana na probi i odigraće najmanje tri utakmice kako bi se uvjerili da nisu povrijeđeni i da su fizički spremni. Zadovoljan sam dosadašnjim prelaznim rokom. Siguran sam da smo jači nego jesenas, a sa Sušićem i Nastićem predstavljali bi ozbiljan tim, sposoban da se bori za sami vrh tabele.

Ponedjeljak i utorak bili su slobodni dani za igrače Leotara, koji su ih uglavnom iskoristili za odmor nakon napornog prvog dijela priprema. Sada za njih dolazi nešto zanimljiviji dio, ali i pored toga veoma naporan i težak.

Sada već ulazimo u fazu priprema gdje igramo kontrolne utakmice i gdje više pažnje posvećujemo taktičkoj pripremi. Imamo zakazanu utakmicu u Trebinju sa Sutjeskom iz Foče u subotu, zatim 8. februara gostujemo u Čapljini, a onda 11. febraura dočekujemo subotički Spartak. Zadovoljan sam radom do sada, ali i u nastavku očekujem maskimalnu posvećenost i ozbiljnost. Samo oni koji se budu pridržavali toga biće u konkurenciji za tim, rekao je trener Leotara Borče Sredojević. (FK Leotar)