230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Odbojka: Ljubinjci bolji od Leotara

Danas je u SD "Miloš Mrdić" u Trebinju odigrana odbojkaška utakmica Juniorskog prvenstva RS, na kojoj su oddbojkaši Ljubinja slavili rezultatom 3:1, po setovima (25:23, 23:25, 27:29, 19:25).

120211-odbojka_leo_ljubinje_026

Prvi set je prošao u opipivanju pulsa obje ekipa. Ušlo se u igru poen za poen, u kojoj je domaćin bio bolji. Dobar dio drugog seta je prošao u dominacji domaćina, međutim par neiznuđenih grešaka u završnici seta vraćaju protivnika u igru, gdje znalački koristi pad u igri trebinjaca i donosi svojoj ekipi izjednačujući set. Dalji tok utakmice nagovještavao je neizvjesnost do same završnice, u kojoj je igra nerava pripala ipak gostima. Četvrti, ujedno i posljednji set nije ličio na prethodna tri seta, gdje je viđena borba sa obje strane, već je na terenu, dominirala samo ekipa gostiju. Ljubinje tako odnosi pobjedu i nastavlja dalje takmičenje u ovom prvenstvu. Najbolji pojedinac meča bio je Vito Tufegdžić iz redova OK Leotar.

"Ovom prilikom bih čestitao momcima iz Ljubinja koji se odigrali utakmicu bez treninga (već tri mjeseca nisu u pogonu zbog renoviranja sale). Želim im puno uspjeha u daljem toku takmičenja i da ostvare što bolji rezultat. Ovo je bila naša prva ovosezonska utakmica i naravno naišli smo na tvrd orah, u kojoj je viđeno dosta zanimljivih poena sa obje strane. Ono što nam se dešava već duže vrijeme jeste, kada se uđe u egal i završnicu seta, kod naših igrača dolazi do psihološkog pada. Na tim elementima moramo poradti i mišljenja sam da kroz jedan takav sistematski rad možemo doći do veoma dobrih rezultata. Što se tiče daljih planova, imamo naš već tradicionalni turnir, koji će se održati krajem maja i još par kontrolnih utakmica, kako bi spremno dočekali dalji tok takmičenja"- istakao je za Lokoportal trenet trebinjske ekipe Miloš Čučković.

Dvorana: "Miloš Mrdić" ; Gledalaca: 100.

OK Leotar: Pavlović, Marušić, Budinčić, Aleksić, Drapić, Ratković, Čaušić, Tufegdžić, Telebak, Pidžula, Marković.

OK Ljubinje: Turanjanin, Kozić, Janjić, Topalović S., Topalović N., Samardžić, Budinčić, Toholj, Koljibabić.