230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Jedinstvo (BP) - Leotar 2:1 (1.0)

Fudbaleri Leotara pretrpjeli su treći poraz ove zime. Ovaj put bolji od plavo-bijelih bili su fudbaleri jedinstva iz Bijelog polja, drugoplasirane ekipe Druge lige CG. Konačan rezultat bio je 2:1, a strijelac jedinog gola za Leotar bio je Vladimir Todorović u 90. minutu iz slobodnog udarca sa 25 metara.

110713-kontrolni_mec_leotara_023

Trener Borče Sredojević je izveo dva kombinovana sastava i svima dao po poluvrijeme. Iako je Leotar izgubio, ova utakmica pokazala je mnogo stručnom štabu Trebinjaca, pogotovo o mogućnostima pojedinih fudbalera. Igrači Leotara su teško dolazili do prilika za postizanje gola i često griješili u organizaciji igre.

U dosadašnjem toku priprema Leotar je savladao ekipu Radnika (1:0), a poražen je od Sutjeske iz Nikšića (0:1) i Crvene zvezde (0:2).

U 12. minutu golu Leotara glavom je najprije zaprijetio Vujačić, ali bez uspjeha. Minut kasnije na drugoj strani sa ivice šesnaesterca šutirao je Sušić, ali je Asanović na mjestu. U 16. minutu Kukrika je slabo ispucao povratnu loptu od Šarabe, ali je Zorić intervenisao i spasio siguran gol. U 38. minutu Jedinstvo je povelo. Nakon kornera sa desne strane Z. Vuković je prebacio glavom loptu na drugu stativu, gdje je bio Petrović, koji je udarcem glavom savladao Kukriku.

Drugo poluvrijeme šansom je otvorio Aničić, na asistenciju Vukovića. U 50.minutu Souto je dobro prošao po lijevoj strani, ali se Vuković i Aničić nisu snašli u gužvi. U 65.minutu kontranapad za Jedinstvo, a Kasumović ne koristi odličnu asistenciju Draškovića. U 75.minutu Lekić centrira sa desne strane, ali Vuković i Aničić kasne. U 80.minutu Bijelopoljci su udvostručili prednost, kada je Vujačić iskoristo dubinsku loptu i šutirao pored golmana Beraka. U 90. minutu Leotar postiže počasni pogodak, kada je Todorović pogodio preko živog zida sa 25 metara. Leotar je u nadoknadi mogao do izjednačenja, ali na centaršut Lekića kasne Aničić i Souto.

LEOTAR (prvo poluvrijeme): Kukrika, Nastić, Dreč, Zorić, Šaraba, Bajat, Andrić, Sušić, Ristić, Stojanovski, Milović. (Drugo poluvrijeme): Kukrika (Berak), Vučinić, Todorović, Milojević, Milošević, Kokić (G. Cimirot), Lekić, Bošković, Souto, Vuković, Aničić.

U četvrtak Leotar igra protiv Petrovca, takođe na Jazu. (FK Leotar)