230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Otvorena sezona ribolova (foto + video)

Tradicionalnom otvaranju ovogodišnje sezone ribolova na Goričkom jezeru kod ribarske kuće prisustvao je veliki broj ribolovaca i gostiju iz Trebinja, Nikšića, Bileće, Čapljine, Herceg Novog, Neuma, Dubrovnika i Podgorice.

120225-ribolov_riblja_corba

Takođe je danas održano tradicionalno takmičenje u pripremanju riblje čorbe. U konkurenciji 7 ekipa najbolju riblju čorbu je skuvao Mišo Tomašević sa svojom ekipom "Paljani", drugo mjesto je pripalo ekipi "Pavo i Momir", a treće ekipi "Lokoportal Trebinje". Sve ekipe su dobile diplome, a tri prvoplasirane ekipe su nagrađene sa ovalima. Sponzor nagrada je bio Restoran No1, vlasnika Šćepa Kraljevića.

Paljenjem ribarske mreže zapljenjene od strane ribočuvarske službe, skrenuta je pažnja svim onim koji u ribolov idu protiv pravila.

Sportsko ribolovno društvo Trebinje je u okviru svog djelovanja ove godine zaplijenila oko 60 mreža, koje u velikoj mjeri narušavaju riblji fond i ometaju razvoj ribolova i sportskog ribolovnog turizma.

Iako je ulov bio loš, Sportsko ribolovno društvo iz Trebinja se pobrinulo da bude dovoljno hrane za sve prisutne ljubitelje ribljih specijaliteta.