230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar pobjedio Sokrates i ostao u trci za titulu šampiona

Fudbaleri Leotara, pobijedili su u Trebinju vodeću ekipu Prve futsal lige Republike Srpske, Sokrates, rezultatom 3:2, (2:1) i tako ostali u trci za titulu šampiona.

120225-kmf_leo_sampioni_rs_097

U veoma napetoj i dramatičnoj utakmici, pred punom sportskom dvoranom "Miloš Mrdić", Leotar je još jednom dokazao da će se drugi klubovi morati dobro namučiti kako bi ga skinuli sa šampionskog trona.

Znajući da su u gostima dosta slabija ekipa, gosti su od prvog minuta igrali sa golmanom u napadu, i ta taktika se odmah isplaćuje, gdje vodeći pogodak u 6. minuti sa petnaestak metara postiže golman Sokratesa Milanović.

120225-kmf_leo_sampioni_rs_021

Međutim, Leotar u istoj minuti dolazi do gola preko Sava Andrića, koji na asistenciju Cimirota, desnom zabija za prvo izjednačenje. Pred kraj prvog poluvremena gol za domaće postiže novajlija u redovima Leotara, Zeković Darko i Leotar odlazi na pauzu sa minimalnim vođstvom od 2:1. Pet minuta poslije pauze Sokrates preko Kaurina dolazi do novog izjednačenja. Rizičnom igrom sa golmanom u napadu gosti su davali dosta prostora Leotaru da pošalje loptu u prazan gol, ali domaćini ne uspjevaju da pogode iz nekoliko pokušaja. Slijedi opsada gola gostiju. Kako se bližio kraj meča neizvjesnost je rasla, Leotar je vršio veliki pritisak na gol Sokratesa, ali odličnom odbranom gostiju, kao i sjajnim intervencijama golmana Milanovića, Sokrates uspijeva da odbije napade Leotara. Tada na scenu stupa Miljan Vico i snažnim udarcem sa 9 metara, 2 minuta prije kraja susreta, zabija gol i Sokratesu nanosi prvi poraz u ovogodišnjem prvenstvu.

KMF Leotar Trebinje: Berak, Sredanović, Vukanović, Vico 1, Andrić S. 1, Cimirot M., Mičeta, Nikolić S., Nikolić M., Zeković 1, Zečević i Savić. Trener: Dragan Spajić.

KMF Sokrates Banja Luka: Milanović 1, Prtija, Đurković, Marić, Kaurin 1, Talić, Anđelić, Radovanlija, Trnjak i Vučić. Trener: Mihajlo Trnjak.

Sudije: Gogić Slavoljub i Vujadin Nemanja. Delegat: Vukojičić Draženko.