230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar - Željezničar 2:2 (0:1)

U generalnoj probi pred početak prvenstva Leotar je bio nadomak pobjede protiv jesenjeg šampiona Željezničara, ali je primio dva gola u poslijednjoj minuti oba poluvremena, pa je konačan rezultat glasio 2.2.

110917-leotar_sarajevo_030

Da je neko Trebinjcima ponudio ovaj rezultat prije početka, objeručke bi ga prihvatili, ali sada samo mogu da žale za propuštenim. I pored dobrog rezultata i dobre igre većim dijelom susreta, Trebinjci ne mogu da budu spokojni, jer ono što grade sat vremena poruše za samo par minuta sopstvenim greškama (da ne upotrebimo neki drugi izraz). Mnogo je Leotar bodova u prošlosti "prosuo" zbog sličnih situacija, pa je poziv na oprez sedam dana pred početak prvenstva obavezan. Svjestan je toga i stručni štab, ali i igrači.

Leotar je nastupio u sledećem sastavu: Milenković, Sušić, Todorović, Milošević, Šaraba, Andrić, Lekić, Stojanovski (Dreč), Ristić, Akufo (Aničić), Vuković (Milović).

U prvom poluvremenu viđena je ujednačena utakmica, gdje su oba protivnika propustila po nekoj šansi. Prvih dvadesetak minuta Leotar je kontrolisao igru, ali je u drugom dijelu napravio dosta grešaka u samom začetku napadu. U 10. minutu Sušić je dobro centrirao, a šut Akufa Bogičević je skrenuo u korner. Sudija Goran Paradžik je u ovom napadu propustio da dosudi penal za Leotar kada je Ristić povučen za dres u trenutku centaršuta. U 30. minutu Gerhartdt je probao sa 30 metara, ali je Milenković bio na mjestu. U 37. minutu Čolić je odlično centrirao, a dobar šut glavom Selimovića Milenković je odbranio. U 42. minutu Stojanovski je nakon asistencije Andrića izašao na golmana, ali je Gušo uspješniji. U 45. minutu Željezničar je poveo. Po ko zna koji put u ovim pripremama, prilično naivno. Zeba je izveo slobodan udarac sa 25 metara, lopta se od prečke odbila 10 metara u vazduh, a Bogičeviću je ostalo samo da se pokloni na liniji, dok su igrači Leotara bili samo posmatrači. (FK Leotar)