230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Završen Festival zabavljača za djecu (foto)

Trećeg dana dječijeg Festivala trebinjskim klincezama i klincima se predstavio urnebesni zabavljač i animator iz Podgorice Žarko Stanišić - Žabac, sa „Žarkovim žabokrečinama".

120412-festival_zabac_048

Jednostavno je nevjerojatno koliko se može postići sa vrlo malo novca i puno talenta propraćenog trudom. Žabac je očarao mališane, koji su ga oduševljeno i neprekidno ispraćali gromoglasnim vriskom, skakanjem i najsnažnijim aplauzom.

Maksimalno su uživali u svim njegovim ludorijama, trikovima i šalama... 

Ovogodišnji trodnevni Festival protekao u veseloj atmosferi i odličnoj zabavi, a trebinjske mališane su proteklih dana zabavljali - Kulturni centar „Čarolija" iz Novog Sada sa predstavom za djecu pod nazivom „Muzika...ili ništa", te Predrag Vuković-Peđolino iz Beograda sa komadom „Ne psuj po podu", Ratko Kraljević, Sremski Karlovci i „Djevojčica sa dugačkim stopalima", te Lutkarsko pozorištance „Ana i Slawko" iz Bara sa „Krokodokodili u Baru su bili...".

Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica, koji je bio voditelj ovog festivala, zvanično je proglasio ovaj 3. po redu Međunarodni festival zabavljača za djecu, zatvorenim.