230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF LEOTAR PRVAK BIH

Višestruki Šampion RS, učesnik UEFA Lige šampiona u futsalu je večeras u Trebinju pred svojom publikom odbranio titulu prvaka BiH.

120416-kmf_leo_comunicare_083

Večeras je u prepunoj trebinjskoj sportskoj dvorani KMF Leotar slavio sa minimalnom prednosti 1:0, protiv veoma neugodnog rivala MNK Comunicare iz Mostara.

Domaći su imali samo jedan cilj večeras, a to je bila pobjeda i odbrana titule prvaka BiH. Od samog starta krenuli su veoma ofanzivno, bili konkretniji, agresivniji i već u 3 minuti preko Nemanje Mičete, a na asistenciju Sava Andrića, poveli 1:0.

U nastavku ovoga veoma napetog meča Leotar je imao veliki broj prilika da poveća prednost, međutim golman gostiju  Skuhan Haris je večeras bio skoro pa nesavladiv. Odbranio je preko 15 šuteva u okvir gola i skinuo Trebinjcima i naizgled nemoguće lopte, a u par navrata su ga spasile stativa i prečka. Mostarci su krajem prvog poluvremena imali par dobrih prilika za izjednačenje, ali ih nisu iskoristili. Pokušavali se na sve načine da se probiju do gola Kukrike, ali je domaćin bio više nego uspješan u odbrani. 3 minuta prije kraja meča Leotar dobija šansu iz kaznenog udarca sa 10 metara da odmah okonča meč, međutim Milorad Mića Cimirot biva za malo neprecizan. 

Dva minuta prije kraja susreta gosti kreću u ofanzivu za 5 igrača na terenu, i već u narednoj minuti dolaze do stopostotne šanse za gol, ali tragičar Mario Goluža promašuje prazan gol i loptu šalje daleko iznad gola.
Leotar do kraja sigurno zadržava loptu i sa preko 500 svojim vijernih navijača koji su ga bodrili tokom cijelog meča proslavlja odbranu titule prvaka BiH. Večeras nisu igrali veoma zaslužni prvotimci KMF Leotar Miljan VIco i Dušan Berak.

Ovom pobjedom KMF Leotar je još jednom dokazao da mu nema ravnog na ovim prostorima, i da zaslužuje još jednu šansu u UEFA Ligi šampiona. 

KMF LEOTAR - MNK COMUNICARE 1:0 (1:0)

SD "Miloš Mrdić" Trebinje. Gledalaca: 600 Sudije: Paradžik Goran i Obradović Darko. Delegat: Kundačina Radislav.

KMF Leotar: Kukrika, Sredanović, Vukanović, Andrić Savo, Andrić Srđan, Cimirot Milorad, Cimirot Gojko, Mičeta 1, Zeković, Nikolić, Mulina. Trener: Spaić Dragan.

MNK Comunicare: Melo, Skuhan, Vladisavljević, Goluža, Livaja, Smajić, Šimić, Čulina, Raguž D. Raguž M., Ćužić, Sesar. Trener: Čagalj Zdravko.