230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održana prezentacija Nato i OS BiH

Danas je u prostorijama opštine Trebinje u organizaciji Nato-a u saradnji sa Oružanim snagama BiH, održana prezentacija koja je imala za cilj pružanje informacija o svrsi i aktivnostima Nato-a na ovim prostorima.

120417-nato_014

- Zapravo nismo ovdje da promovišemo Nato, već da pružimo tačnu informaciju o tome šta je Nato i šta Nato predstavlja, a na kraju ste vi ti koji odlučujete da li želite ući u Nato ili ne. Osnovna prednost ulaska BiH u Nato je ista ona koja se pruža i ostalim članicama, a to bi značilo veću bezbjednost i stabilnost, a takođe i ekonomski napredak, - istakao je brigadir dr Jon Olsen iz Norveške u obraćanju novinarima. Prezentaciji su prisustvovala 2 predstavnika oružanih snaga BiH, svega nekoliko predstavnika opštine Trebinje, kao i predstavnika Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu. Prisutnima je ovom prilikom podijeljen propagandni materijal Oružanih snaga BiH, kao i Nato-a.

Sve u svemu još jedan u nizu pokušaja Nato-a da se nametne i prikaže da su oni u svemu ovome ustvari "dobri momci", ali nisu naišli na pozitivne reakcije kod ljudi sa ovih prostora, što se vidi i u odazivu ovoj i prethodnoj njihovoj prezentaciji u Trebinju. 

120417-nato_012