230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Poraz Leotarovih pionira košarkaša (foto)

U Trebinju je sinoć, u organizaciji KK SL Takovo Leotar, odigrana prva utakmica polufinalnog turnira prvenstva BIH za pionire, u kojoj su se sastali domaćin KK SL Takovo Leotar Trebinje i KK Real Way Sarajevo.

120420-kosarka_pioniri_019

Svjedoci smo bili veoma dobroj, borbenoj, na momente vrlo atraktivnoj utakmici koju su nam priredili mladi trebinjski pioniri i gosti iz Sarajeva. U dramatičnoj završnici koja je na momente ličila na prave evroligaške završnice više su uspješni bili gosti iz Sarajeva, koji su susret riješili u svoju korist, rezultatom 92:95.

- Šta više reći o utakmici uzrasta pionira u kojoj je postignuto ukupno 187 poena, već momcima i trenerima obje ekipe, čestitati na vrhunskoj sportskoj predstavi, kao i na fer i sportskom ponašanju. Gostima iz Sarajeva čestitamo, a našim mladim trebinjcima poručujemo da nastave da igraju i ponašaju se kao sinoć, a što se rezultata tiče sinoć je to bio poraz, a u budućnosti će sigurno uz onakvo zalaganje biti mnogo više pobjeda, možda već sutra ujutro u SD "Miloš Mrdić", kada se KK SL Takovo Leotar sastaje sa ekipom HKK Široki  Brijeg, braniocem pionirske titule BIH, - istakao je za Lokoportal trener pionora Dražen Šegrt.

Što se ostalih utakmica tiče, večeras je u SD "Miloš Mrdić" na programu utakmica između KK REAL WAY i HKK ŠIROKI BRIJEG, sa početkom u 19h.