230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Dubrovčani u prvoj zvaničnoj posjeti Trebinju

Danas su u organizaciji UNDP-a, te gradova Trebinja i Dubrovnika, predstavnici dubrovačke turističke zajednice i grada Dubrovnika, po prvi put zvanično boravili u Trebinju.

120530-petijevich01

 

Predvođeni UNDP-om, u delegaciji koja je posjetila Trebinje su se našli predstavnici američke Ambasade u BiH, predstavnici Turističke zajednice grada Dubrovnika, turistička agencija Atlas iz Dubrovnika, kao i Turistička agencija opštine Trebinje, te Turistička agencija Friend Travel iz Trebinja, Walk With Me Trebinje i Opština Trebinje.

"Ovo je jedan od prvih koraka u uspostavljanju dobrosusjedske saradnje, gdje nastojimo da identifikujemo ideje i projekte koje ćemo ubuduće na ovim prostorima moći implementirati, a sve u svrhu daljeg razvoja turističkih potencijala na kojima ćemo zajedno sa vladinim i nevladinim sektorom ubuduće raditi", - istakla je za Lokoportal Božena Katlak predstavnik UNDP-a za BiH.  Ona je istakla da su svi gosti prezadovoljni ovom posjetom Trebinju i dodala da su maksimalno uživali u prirodniim ljepotama Trebinja, kulturnoj ponudi, ponudi vinara i gastro ponudi našeg grada. 

Gosti su u današnjoj posjeti Trebinju obišli Muzej Hercegovine, Eko centar Ušće, te Vinariju "Petijević", gdje su u predivnom ambijentu uživali u degustaciji vina uz mezu i vruće priganice.

Pogledajte fotografije iz Vinarije "Petijević"