230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Motorijada za pamćenje - Atomsko Sklonište prvi put u Trebinju (foto)

"Prvi put viđeno u našem su gradu, Pakleni vozači čeličnih živaca...

120610-atomci01

U okviru posljednje večeri ovogodišnjeg Moto Week-a, u Trebinju je po prvi put nastupilo "Atomsko sklonište" sa neuništivim Brunom Langerom.

Više hiljada ljubitelja težeg zvuka mogli su sinoć da uživaju u starim hitovima legendarne pulske grupe. Atomci su nastupili u sastavu Stjepan Bobić - Stipe - bubnjevi, Ranko Svorcan gitarista, Bruno Langer - gitara i vokal.

Prije i poslije Atomaca svirao je sveprisutni trebinjski bend Bluesbreakers. Nastupe su uljepšale i dvije oskudno odjevene mlade djevojke koje su posjetioce zabavljali svojim divnim plesom.

„Bike Week 2012" , čiji je organizator Moto klub TNT iz Trebinja, zvanično se završava danas. Organizatori ističu da se broj posjetilaca povećava iz godine u godinu. Očekuje se da će bajkera narednih godina u Trebinju biti još više, jer je Moto-skup jedan od brendova grada.

Prema procjenama organizatora grad na Trebišnjici je posjetilo preko 1.000 bajkera iz regiona, kao i Švedske, Austrije, Italije, Njemačke.., a kako kažu bila su i dva vanzemaljca (Marsovca), ali su bili inkognito i nisu se prijavljivali na kapiji kampa. 

Bajkeri, koji važe za neustrašive avanturiste, kažu da u Trebinje vole da dođu, jer je to grad predivne klime, gostoljubivih ljudi i dobre zabave. Oni ističu da ko jednom dođe u ovaj grad sigurno će se u njega stalno vraćati.

U nastavku pogledajte fotografije sa finalne noći motorijade.

(Uskoro video)