230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjka među najuspješnijim ženama preduzetnicima u RS

Načelnik Opštine Trebinje dr Dobroslav Ćuk, sa saradnicima, danas je upriličio prijem za primarijusa mr farmacije Zoricu Tasovac, vlasnika apoteka „Beladona" iz Trebinja.

120703-zorica2

Povod prijemu bilo je priznanje koje je ova mlada preduzetna žene dobila krajem marta ove godine.

Naime, Privredna komora RS, na izboru najuspješnijih u privredi Srpske u 2011. godini, upješnoj poslovnoj ženi iz Trebinja dodjelila je priznanje za doprinos razvoju ženskog preduzetništva.

120703-zorica3

Čestitajući postignuti uspjeh, načelnik Opštine Trebinje je izrazio zadovoljstvo, što i u teškim ekonomskim uslovima, neke trebinjske firme iskazuju usjeh u radu.

„Zorica godinama predano radi u svom poslu. To je zapaženo i od strane Privredne komore RS, a priznanje potvrda je da je Zorica uspješan preduzetnik, koja na najljepši način kvlitetno afirmiše rad žena u našem gradu", rekao je dr Ćuk tokom današnjeg prijema.

„Zahvaljujem se načelniku Opštine prijemu, jer je to znak da je prepoznat kvalitetan rad. I samo priznanje Privredne komore RS je potvrda toga. Ova nagrada je ujedno priznanje i mojoj porodici i mojim saradnicima iz firme, kao i svim kolegama koji rade u ovoj profesiji" izjavila je Zorica Tasovac nakon prijema u Opštini Trebinje, dodavši da nije lako biti i uspješan preduzetnik i porodična žena, ali da se sve da uskladiti jer, žene su, kako je rekla, veliki borci.

Inače, firma „Beladona" djeluje od 1996. godine, a trenutno u svom vlasništvu ima tri apoteke u Trebinju i zapošljava deset radnika. (Opština Trebinje)