230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prijem za mlade košarkašice ŽKK "Leotar 03"

Povodom zapaženih rezultata koje su u poslednje vrijeme postigle košarkašice ŽKK Trebinje 03, načelnik Opštine Trebinje dr Dobroslav Ćuk danas je upriličio prijem za rukovodstvo i članice ovog kluba.

120704-kosarkasice1

Podsjećajući da su juniorke trebinjske ekipe šampionke Republike Srpske i BiH, a seniorke vicešampionke Republike Srpske, načelnik Opštine je izrazio zadovoljstvo što još jedan, u nizu brojnih trebinjskih sportskih kolektiv postiže značajne rezultate.

„Radujemo se i ovom, kao i svim drugim uspjesima trebinjskih sportista, jer to potvrđuje da je Trebinje izraslo u pravu sportsku sredinu", rekao je dr Ćuk, izražavajući veliko zadovoljstvo što će dvoje Trebinjaca biti sudionici Olimpijskih igara u Londonu – Ivana Ninković, kao članioca BiH reprezentacije u plivanju i Radoje Đerić, kao veslač u ekipi četverca bez kormilara reprezentacije Srbije.

Nikolina Milić, kapiten ŽKK Trebinje 03, ovom prilikom je zahvalila na podršci koju lokalna zajednica pruža sportistima Trebinja.

„Drago nam je da se u gradu prati naš rad i uspjesi. To je motiv više da postižemo još bolje rezultate u narednom periodu", rekla je Nikolina Milić.

120704-kosarkasice2

Podsjećamo, prošlu subotu u Trebinju je, u organizaciji ŽKK Trebinje 03, održan međunarodni košarkaški turnir, koji je uvod u Regionalnu jadransku ligu prijateljstva, na kome su, uz Trebinjke učestvovale košarkašice iz Šibenika, Dubrovnika, Herceg Novog i Nikšića. (Opština Trebinje)