230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nova pojačanja u KMF Leotar

Reprezentativac BiH i bivši igrač Radnika iz Bijeljine Dejan Pavlović počeo je danas sa treninzima u KMF Leotar iz Trebinja.

120705-dejan1

Prema riječima kapitena KMF Leotara Mića Vukanovića, Pavlović je odličan u igri "jedan na jedan", teško mu je oduzeti loptu, ima dobar udarac i predstavljaće veliku opasnost za protivničke golmane. U klub se vratio i stameni Slobodan Kokić, bivši igrač FK Leotara, koji će uveliko pojačati igru ovog kluba u napadu, dok će Pavlović igrati u odbrani. Pavlović i Kokić, zajedno sa Joney Herbertom, bivšim igračem Fortalezea iz Brazila, koji se nedavno priključio Leotaru, biće veliko pojačanje ovom klubu u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona, kao i u narednom Prvenstvu. 

"Ovim pojačanjima zaključena je lista igrača u KMF Leotar. U žrijebu smo dobili jednog veoma nezgodnog protivnika, klub CSC Lexmax Staucen iz Moldavije, za koji, prema najnovijim informacijama, igra kompletna reprezentacija Moldavije. Za klub sa Malte nemamo još nikakvih informacija. Nama je sada najbitnije da treniramo i maksimalno se koncentrišemo na pripreme, imamo prednost domaćeg terena i podršku publike. Svjesni smo da ovi klubovi žele ono što i mi želimo. Svaki će tražiti svoju šansu i to daje draž turniru. Biće neizvjesno" - podvlači Vukanović za Lokoportal.