230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Borče Sredojević napustio Leotar

Samo dan pred odlazak na pripreme fudbalski klub Leotar ostao je bez trenera. Borče Sredojević je podnio ostavku, a osvoju odluku je obrazložio kratkim saopštenjem.

120628-prozivkafk1

- Poslije jutrošnjeg sastanka sa predsjednikom i nemogućnosti kluba da ispoštuje obaveze prema meni koje su nastale u protekloj polusezoni po osnovu plata i premija ne mogu da prihvatim da i dalje radim pod tim uslovima. Ipak, kap koja je prelila čašu je događaj koji se desio prije četiri dana, kada me je nakon popodnevnog treninga sačekala jedna osoba i verbalno me napala, zbog toga što je jedan fudbaler bio na spisku suvišnih. Taj incident neće pokvariti moje mišljenje o gradu i građanima Trebinja. Ja sam u Trebinju odlično primljen, stekao sam brojne prijatelje i ugodno se osjećao. Zahvaljujem se mojim kolegama na korektnoj saradnji, kao i ljudima iz kluba i igračima. Ovim mojim potezom želim da skinem pritisak sa kluba, saradnika i igrača, a Leotaru u nastavku želim sve najbolje.

Sportski direktor Leotara Željko Radović bio je zatečen Sredojevićevom odlukom.

- Iskreno nisam očekivao ovakav potez i mogu sada samo da kažem da sam zatečen. Bio sam jutros sa gospodinom Sredojevićem na sastanku kod predsjednika i postigli smo dogovor. Međutim, desilo se šta se desilo. Mi moramo da nastavimo dalje. Danas (petak) putujemo na Zlatibor na pripreme, a ekipu će voditi Miodrag Bodiroga i Veso Klimović.

Iznenađen je i predsjednik UO Luka Petrović.

- Na sastanku koji sam imao sa Borčetom Sredojevićem postigli smo jasan dogovor o detaljima nastavka saradnje i uslovima za narednu polusezonu, pošto je Sredojević sa nama imao važeći ugovor. Samim tim očekivali smo da naš trener nastavi sa radom. Postigli smo dogovor o dinamici isplate zaostalih dugovanja igračima i stručnom štabu. Nakon svega navedenog, iznenadni odlazak Sredojevića sa kormila prvog tima ne može biti razlog neslaganja sa mnom, direktorom ili sportskim direktorom, već očigledno sa nekim drugim. (FK Leotar)