×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/lokoportal.com/httpdocs/images/albumi/120707-mini
×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/albumi/120707-mini
 
 
230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mini basket pod Platanima (foto)

Jutros je pod stoljetnim platanima u Trebinju održano takmičenje u mini basketu, gdje su se mladi učesnici prve smjene košarkaškog kampa "Dejan Bodiroga" nadmetali pod obručem.

120707-minibasket04

Igrao se klasični mini basket, "Street ball", u kojem su ekipe sačinjavale 4 igrača, a igralo se do 11 postignutih poena za pobjedu.

"Takmičenje je organizovano u cilju promocije mini-basketa i košarke uopšte. Mini basket je košarka prilagođena najmlađima. Koševi su umjesto 3,05 visoki 2,60, a manja je i sama lopta. Od sledeće godine u Kamp "Dejan Bodiroga" planira organizovati Kup prijateljstva u mini basketu, koji bi okupio košarkaške klubove iz regiona, kako bi i na taj način promovisali ovaj sport", rekao je za Lokoportal profesor Rade Georgijevski, predsjednik udruženja Mini basket iz Srbije.

Bilo je mnogo ekipa, sa velikim brojem klinaca, koji su bili oduševljeni činjenicom da su akteri promotivnog takmičenja koje, sudeći prema reakcijama za vrijeme i poslije turnira, ima lijepu perspektivu.

Proces takmičenja vodili su treneri Petar Đurić i Dejan Bodiroga.

Naziv igre: Luka i četvorka - pobjednik Matija Tučić osvojio je 2 medalje, a kao pravi sprotista i drug jednu medalju je poklonio Aleksi Hamoviću.

Naziv igre: Put do slave - pobjednici Aleksandar Karišik, Marko Lambeta i Miloš Šigud.

Naziv igre: slobodna bacanja - pobjednici Gajo Prcović, Jovan Runjevac i Lazar Ilić.

Za kapitena izabran je najmlađi član''velikog tima'' Luka Živković.

{gallery}120707-mini{/gallery}