230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uhapšeni navijači iz Banja Luke zbog nasilničkog ponašanja

Policijski službenici PS Trebinje su juče, u popodnevnim časovima, lišili slobode četiri lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Nasilničko ponašanje, a trojici izdali prekršajne naloge zbog narušavanja javnog reda i mira.

120406-policija_auto

Naime, juče, oko 13,00 časova, nakon prijave građana, da je u Starom Gradu, u Trebinju, od strane više lica narušen javni red i mir, najbliža policijska patrola dolazi na lice mjesta i zatiče grupu lica kako ruše stolove i stolice ispred dva ugostiteljska objekta.

Nakon izdatog naređenja od strane policije bježe prema naselju Bregovi gdje jednog iz grupe policija sustiže i lišava slobode.

U momentu lišenja slobode iz pravca Bregova, dolazi veća grupa lica i, uz prijetnje i psovke, oglušujući se o naredbu da prestanu, prilaze vozilu i lancima i sponama od kaiša udaraju u službeno vozilo i oštećuju ga.

Brzom intervencijom angažovanih snaga CJB Trebinje lica su stavljena pod kontrolu i pozvana u službene prostorije PS Trebinje.

Ukupno su pozvana 82 lica, za koje je utvrđeno da su navijači koji su krenuli iz Banjaluke u Nikšić, na fudbalsku utakmicu Borac-Čelik.

Uviđajem je utvrđeno da postoji osnov sumnje da su četiri lica izvršili KD Nasilničko ponašanje, a za tri lica je utvrđeno da su narušili javni red i mir.

D.P., G.S., i dva maloljetnika, svi nastanjeni u Banja Luci, osumnjičeni za KD Nasilničko ponašanje, lišeni su slobode i nad njima je izvršena kriminalistička obrada.

U toku je dokumentovanje navedenog krivičnog djela. Izvršiocima prekršaja izdati su prekršajni nalozi.