230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Sedam lica osumnjičeno za napad na policajce

Policijski službenici PS Trebinje su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv sedam lica, svi iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo.

111130-okruznoti01

Protiv osumnjičenog M.M, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio KD Nasilničko ponašanje i KD Napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti, otkrivanju ili lišenju slobode učinilaca krivičnih djela, protiv M.Б., D.V., Б.K. i Б.Ć. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Nasilničko ponašanje i protiv Б.M. i M.M. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.
Postoje osnovi sumnje da su petorica osumnjičenih, 20.07.2012.godine, oko 18,15 časova, u dvorištu jedne porodične kuće, u trebinjskom naselju Бregovi, fizički napali dvojicu policijskih službenika, prilikom pružanja pomoći maloljetniku koga su osumnjičeni napali i nanijeli tjelesne povrede. Naime, dok su policijski službenici, koji nisu bili u službi, boravili u dvorištu kuće, u dvorište je, bježeći od osumnjičenih, utrčao jedan maloljetnik tražeći pomoć.
Policijski službenici su, prilikom sprečavanja napada na maloljetnika, zadobili tjelesne povrede.
Odmah je obaviještena policija i organizovana potraga. Ubrzo po prijavi, policija je, u ulici Trebinjskih brigada, pronašla tri osumnjičena. Sa osumnjičenim nalazili su se i Б.M. i M.M.

Prilikom lišenja slobode osumnjičeni M.M., je nožem napao policijskog službenika.
Б.M. i M.M., su spriječili policijskog službenika u vršenju službene radnje – lišenje slobode M.M
Nakon što su dovedeni u službene prostorije PS Trebinje., utvrđen je identitet i dva lica koji su učestvovali u izvršenju KD Nasilničko ponašanje.