230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najava: Humanitarni turnir u odbojci za pomoć Miljanu Šapuriću

Studentska organizacija Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje organizuje odbojkaški turnir – „ Beach volley - Trebinje 2012", koja će okupiti veliki broj mladih zaljubljenika u ovaj sport. 

120730-Plakat za Odbojka na plazi

Cilj ove manifestacije je prvenstveno humanitarnog karaktera, prikupljanje pomoći za našeg sugrađanina Miljana Šapurića, zatim druženje, podsticanje mladih na bavljenje sportom, druženje u prirodi, te signal mladima da se što aktivnije uključe u osmišljavanju manifestacija koje bi okupile što veći broj mladih. Na taj način bi stvorili uslove da u našem gradu iz godine u godinu bude sve više zanimljivih sadržaja, bilo da su to manifestacije poput ove, koja je sportskog karaktera, ili manifestacije koje će privući mlade okupljene oko neke druge ideje.

Turnir će se održati na terenu za odbojku na bazenu u Bregovima od 04 - 05. avgusta 2012.

Prijave ekipa uz kotizaciju od 10 KM na broj telefona 065/006-673. Za najbolje ekipe obezbjeđene su prigodne nagrade. U pauzama sportskog takmičenja nastupiće mladi DJ-evi iz Trebinja.

U toku turnira na određenim mjestima na bazenu biće postavljene kutije, u koji će posjetioci turnira moći da doniraju novac koji će biti uplaćen za liječenje našeg sugrađanina Miljana Šapurića.


Dođite da se družimo i pokažemo humanost!

(Mihajlo Mijanović - Studentska organizacija Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje)

Medijski pokrovitelj Lokoportal Trebinje