230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Počeo Humanitarni turnir u odbojci

Danas je u organizaciji mladih studenata Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje, na bazenu u Bregovima počeo humanitarni odbojkaški turnir "Trebinje 2012".

120804-hum-odb2

 

Cilj ove manifestacije je prvenstveno humanitarnog karaktera, prikupljanje pomoći za našeg sugrađanina Miljana Šapurića, zatim druženje, podsticanje mladih na bavljenje sportom, druženje u prirodi, te signal mladima da se što aktivnije uključe u osmišljavanju manifestacija koje bi okupile što veći broj mladih.

120804-hum-odb3

Na turniru učestvuje 12 ekipa raspoređenih u dvije grupe. Pored ekipa iz našeg grada učestvuje i par ekipa iz ostalih hercegovačkih opština.

 

Po dvije prvoplasirane ekipe iz obje grupe plasiraće se u polufinale. U pauzama turnira u muzičkom dijelu progama prisutne zabavljaju mladi DJ-evi iz Trebinja. Turnir se nastavlja sutra u 11h, a u večernjim časovima predviđeno je svečano zatvaranje, te dodjela priznanja i nagrada. Predviđeno je da nagrade uruči Mitar Mrdić ispred grada Trebinja, nakon čega je planirana velika žurka za sve prisutne. 

U toku turnira na određenim mjestima na bazenu postavljene su kutije, u koje će posjetioci turnira moći da doniraju novac koji će biti uplaćen za liječenje našeg sugrađanina Miljana Šapurića.

120804-kutija01

Pozivamo sve one koji su u mogućnosti da dođu na bazen i podrže ovu humanitarnu akciju.

(Mihajlo Mijanović - Studentska organizacija Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje)