230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar ubjedljiv protiv Balzana - Vico odličan (foto)

Na početku UEFA Futsal Cup-a, koji se odigrava u gradu Trebinju, KMF Leotar je bez ikakvih poteškoća savladao gostujuću ekipu Balzan sa Malte ubjedljivim rezultatom 9:1. 

120808-futsali02

Igrač utakmice je bio Miljan Vico sa 3 postignuta gola, 2 je postigao brazilac Joney Herbert Felix Da Silva,(jedan lijevom, a drugi desnom nogom,) a po jedan su postigli Savo Andrić, te novajlije Vladimir Vladisavljević i Dejan Pavlović. Gostima je pripisan i jedan autogol u šestoj minuti meča.

 

Domaći su poveli već  u 12 sekundi meča, preko Sava Andrića, što je goste izbacilo iz ritma, a to je Leotar u nastavku maksimalno iskoristio.  Basil Onuta Emeka je u 29 minuti postigao jedini pogodak i upisao svoju ekipu na semafor u preliminarnoj rundi UEFA Futsal Cupa.

KMF Leotar je igrao odlično, napadački, agresivno. Nije davao protivniku mnogo prostora u igri. Posjed lopte je bio na strani domaćina, koji su bili vidno spremniji i uvježbaniji i konkretniji. 

"Igrači Leotara su mnogo bolje ušli u ovaj meč. Primili smo vrlo rano taj gol, što je za nas bio šok od kojeg nismo uspjeli da se oporavimo. Ubrzo smo primili još nekoliko jeftinih golova i naš nivo igre nismo mogli da podignemo na veći nivo, jer nam domaći igrači to jednostavno nisu dozvoljavali. Zasluženo su pobijedili i želim im svu sreću u nastavku takmičenja", - izjavio je na press konferenciji Aleksandar Ribić igrač Balzana, inače porijekom iz Srbije.

"Ovaj rezultat samo dokazuje kako smo vrijedno radili na pripremama u proteklih 45 dana. Imali smo prednost od samog starta, igrali agresivno, postizali golove. Možda ovaj rezultat nije mjerilo kvaliteta protivničke ekipe, ali se nećemo puno obazirati na to, već ćemo se posvetiti sledećoj utakmici, gdje moramo da odigramo isto tako dobro kao i danas", istakao je ovom prilikom najbolji strijelac utakmice Miljan Vico. 

KMF LEOTAR - BALZAN FC 9:1

KMF Leotar: Berak, Andrić (1), Vladisavljević (1), Vukanović, Felix Da Silva (2), Mulina, Šešelj, Pavlović (1), Nikolić, Sulaver, Vico (3), Kapor, Savić, Mičeta. Trener: Spaić Dragan

FC Balzan: Cocks, Emeka (1), Aničić, Bonello, Ribić, Lia, Manea, Sciciuna (ag1), Micallef, Anton, Xerxen, Aitchison, Del Re, Grech. Trener: Anton Florin.

SD "MIiloš Mrdić" Gledalaca: 700. Sudije: Frak Tomasz (POL), Paitreault Christophe (FRA), Lobo Silva (POR). Delegat: Galan Nieto (ESP). 

Sledeći meč igraju gostujuće ekipe jedna protiv druge.  

Balzan FC - Lexmax CSC

Meč je na programu u 20 časova.