230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

NOVO: Silent disco žurka u Trebinju (foto)

Protekle noći u Ljetnoj bašti Sky Trebinjci su imali priliku da dožive jedinstveno iskustvo, po prvi put priređeno u ovom gradu - Silent disco party.

120811-nigor10

Poznati crnogorski muzičar i zabavljač MC Niggor oduševio je Trebinjce, koji su uživali u ovom sasvim novom načinu zabave do ranih jutarnjih časova. Utisci su više nego pozitivni.

Veliko oduševljenje svih prisutnih izazvala je reakcija  pripadnika policije, koji po pravilu u sred ljetne sezone poslije ponoći idu po kafićima i gase muziku, kada su začuđeno ugledali masu kako pleše u tišini sa slušalicama na glavi. Neprocjenjivo!

Klabing u Trebinju dobija potpuno novi vid zabave! Zahvaljujući Silent Disco konceptu i bežičnim slušalicama sa kojih se sluša muzika, ljubitelji dobre zabave su u prilici da probaju nešto nesvakidašnje na našim prostorima.

Šta je Silent disco?

Silent Disco je svjetski popularan fenomen koji zbližava ljude i naoružava ih pozitivnom energijom. Za vrlo kratko vrijeme postao je nezaobilazni dio popularnijih festivala i redovan repertoar svih uglednijih klubova i bioskopa, kao i raznih manifestacija, proslava, korporativnih događaja, promocija brendova i umjetničkih performansa.

Suština ove vrste provoda je da posjetilac sam bira repertoar (DJ pušta muziku uporedo na dva kanala) i ritam koji mu odgovara.