230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotaru bod u Bijeljini - Milenković odličan

Leotar i Radnik odigrali su utakmicu bez golova u okviru drugog kola BHT Premijer lige BiH.

120801-leotar1

 

Najzaslužniji što u Bijeljini nije bilo golova je golman Leotara Boško Milenković, koji je činio čuda na golu i odbranio najmanje 5-6 stopostotnih šansi. Na kraju, može se reći da su sa bodom zadovoljniji Trebinjci, koji su na taj način ostali na diobi prvog mjesta Premijer lige BiH sa Čelikom, koga će ugostiti u narednom kolu.

 

Prvi dio utakmice prošao je u ispitivanju snaga, da bi nakon toga obje ekipe imale nekoliko izglednih prilika. U 15. i 20. minutu dobre prilike za Radnik propustili su Ćulum i Ristić. U 30. minutu vezista Leotara Radivojević je šutirao sa 15 metara, a lopta je okrznula stativu. U 35. minutu, sa 25 metara sjajno je šutirao Cimirot, ali je lopta završila na prečki. U 40. minut Kapetan šutira iz daljine, a Milenković iz gornjeg desnog ugla poslao loptu u korner. U sudijskoj nadoknadi prvog dijela dobro je šutirao i Sušić, ali golman domaćih uspijeva da loptu skrenu u korner. U 49. minutu Kapetan je bio u dobroj pirlici za gol, ali mu je lopta prešla preko noge i završila preko gola. U četiri minuta Boško Milenković je tri puta spašavao svoj tim. Dva puta Nikić i jednom Ćulum su šutirali glavom, ali je Milenković dobro intervenisao. U 66. minutu Filipović je odlično šutirao sa 30 metara, ali je golman Bijeljinaca krajnjim naporom skrenuo lotu u korner.

RADNIK - LEOTAR 0:0

Bijeljina - Gradski stadion. Gledalaca: 800. Sudija: Elmir Pilav (Sarajevo) 7. Žuti kartoni: Zeljković (Radnik), Vasiljević, Andrić, Šaraba, Marinković, Novaković (Leotar).

RADNIK: Lučić, Kojić, Jovanović, Zeljković, Jevtić, Mirković, Ćulum, Basara (od 46. minuta Komlenović), Kapetan, Ristić, Nikić. Trener> darko Nestorović.

LEOTAR: Milenković, Novaković, Marinković, Vasiljević, Šaraba, Andrić, Radivojević (od 67. minuta Ponjević), G. Cimirot, Sušić, Janković (od 89. minuta Milović), Filipović. Trener: Vladimir Gaćinović.(FK Leotar)