230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Završena 11. Ljetnja škola sporta "Trebinje 2012"

Sinoć je u Domu učenika predavanjem dr Nenada Ponorca, jedinog ljekara sa licencom Svjetske antidoping agencije u BiH, a na temu „Dodaci ishrani u sportu", koju je prezentovao u svih devet smjena, privedena kraju i ovogodišnja, jedanaesta po redu, Ljetnja škola sporta, Trebinje 2012, koja traje od 24. juna.

120825-kampp1

Sportisti ostaju do nedelje, a sve se završava takmičenjem strijelaca, Prvenstvom Republike Srpske za juniore i juniorke, kao i turnirom za sve učesnike ove smjene. Takođe, u ovoj sedmici treniraju i košarkaši u kolicima.
Prije početka predavanja prisutne je pozdravio g-din Nenad Rađević, predstavnik Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske. Zahvalivši se svima na učešću, u nadi da će i u narednim godinama Trebinje biti uspješan domaćin sportistima iz čitave Republike Srpske, uručio je prigodne poklone gostima iz Srbije, priznatim strijelcima, Urošu Kačavendi, Dimitriju Grgiću, kao i Damiru Mikecu, učesniku Olimpijskih igara u Londonu, ali i četvorici sportista košarke u kolicima, Bojanu Cvijanoviću, Mikici Budimiroviću, Slavenku Vasiću i Aleksandru Jovanoviću.

Takođe, svi učesnici su dobili majice Ljetnje škole sporta, čime je ista protekla bez problema, na zadovoljstvo svih učesnika i organizatora.
Tokom boravka sportista u svim smjenama, osim smještaja u DOMU UČENIKA, koristili su objekte JU TREBINJESPORT, Sportsku dvoranu „Miloš Mrdić", džudo salu pored Olimpijskog bazena, a u pauzama između treninga i Olimpijski bazen „Banje", gdje su imali potpunu uslugu i predusretljivost zaposlenog osoblja, a o čemu svjedoče pozitivni utisci svih učesnika.
Inače, kroz ovogodišnju Ljetnju školu sporta prošlo je preko 1.000 takmičara, u devet smjena i šesnaest sportskih saveza, i to:

Smučarski savez RS
Plivački savez RS
Odbojkaški savez RS
Džudo savez RS
Savez za sport i rekreaciju slijepih – golbal
Tekvon do asocijacija RS
Kik boks savez RS
Stoni tenis savez RS
Džiu džicu savez RS
Gimnastički savez RS
Šahovski savez invalida RS
Karate savez RS
Realni aikido
Bokserski savez RS
Streljački savez invalida RS
Košarka u kolicima
Streljački savez RS