230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Gaćinović rutinski do desetog boda

 U okviru petog kola Premijer lige BiH danas su izabranici Vladimira Gaćinovića zasluženo odnijeli pobjedu protiv ekipe Gradina iz Srebrenika, rezultatom 3.0, (2:0).

120901-leogradina1

 

Cimirot šutira za 2:0

Viđena je mnogo bolja igra Leotara nego u prethodnim utakmicama kod kuće. Prvi gol na utamkici je već u trećoj minuti susreta postigao Janković, koji je na asistenciju Šarabe, sa nekih 17 metara zabio za  vođstvo domaćih. Rani pogodak je zbunio goste, koji nisu uspjeli da se vrate u igru. Imali su svega par izgledanih šansi u cijeloj utakmici.

Jedan od najljepših golova na stadionu Police, danas je postigao Gojko Cimirot u 30 minuti. On je u prodoru sa lijeve strane, prošavši dva protivnička igrača, opalio sa nekih dvadesetak metara i na opšte oduševljenje navijača Leotara, poslao loptu u suprotni ugao gola i oborio na koljena nemoćnog golmana gostujuće ekipe Zukića. Prema riječima nekih od starijih navijača Leotara, odavno na Policama nije viđen ovako lijep pogodak.

U 85. minuti domaći preko Vasiljevića dolaze u novu šansu za gol. Vasiljević u prodoru šalje loptu u šesnaesterac, a dodavanje za siguran pogodak prekida kapiten gostiju Selimović i postiže autogol za konačnih 3:0.

U 90. minutu u vazdušnom duelu su se sudarili Đoko Milović i golman Gradine Zukić, koji je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu.

"Prezadovoljan sam igrom mojih igrača i nadam se da ćemo i u nastavku igrati ovako dobar fudbal, te da ćemo na pauzu otići mirnijih glava, da "zavidamo" rane naših povrijeđenih igrača. Veoma mi je drago što smo ostvarili jednu ubjedljivu pobjedu, što će svakako podići samopouzdanje mojih igrača za predstojeću utakmicu u Sarajevu protiv Olimpika", rekao je Vladimir Gaćinović, šef stručnog štaba FK Leotar.

120901-gacinovic1

 Leotar sada ima 10 bodova, i skor od 3 pobjede, 1 remi i 1 izgubljenu utakmicu. 

LEOTAR - OFK GRADINA 3:0 (2:0)

Trebinje - Stadion Police. Gledalaca: 600. Sudija: Danijel Pajić (Bijeljina). Strijelci: Janković u 2. minutu, G. Cimirot u 29. minutu i Radivojević u 85. minutu. Žuti kartoni: Vasiljević, Ponjević, Milović (Leotar), Selimović, Tosunović (Gradina).
LEOTAR: Milenković, Šaraba, Radivojević (od 85. minuta Đerić), Goločevac, Janković (od 49. minuta Sušić), Vasiljević, Novaković, Filipović (od 85. minuta Milović), G. Cimirot, Ponjević, Marinković.
OFK GRADINA: D. Zukić, A. Zukić (od 30. minuta Selimović), Zoletić, Smajlović, Novaković, Ivešić, Hamzić (od 65. minuta Turbić), Katanec, Ordagić, Salihbašić, Huseinbašić (od 55. minuta Tosunović).