230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rumuni uz pomoć sudija bolji od Leotara

KMF Leotar je u prvom kolu Glavne runde UEFA Futsal kupa uz odličnu igru, nesretno izgubio od favorizovane ekipe Targu Mures iz Rumunije rezultatom 3:1.

120903-kmf berak

Rano primljeni gol ne uzbuđuje puno Trbinjce, te u nastavku bilježe duži posjed lopte, i agresivniju igu, ali nažalost bez rezultata. Pred odlazak na pauzu Mulina zabija za 1:1. Početak drugog puluvremena pripada Rumunima, koji odmah na početku postižu gol zbog greške Leotarovih igrača. Poslije toga sudijski par preuzima stvari u svoje ruke i svojim odlukama pomaže favorizovanoj ekipi iz Rumunije da ostvari prvu pobjedu. Naročito je prednjačio bugarski sudija, istakao je kapiten KMF Leotara Mitar Vukanović.

120903-kmf

"Cijela organizacija turnira je podređena favoritima, na nas izgleda niko nije računao. Smatraju nas, u najmanju ruku, građanima drugog reda. Voze nas gradskim autobusom itd...

Čestitam svim igračima na vrhunskoj igri i ponašanju, kojim su još jednom pokazali da su u vrhu evropskog Futsala", dodaje Vukanović.

Strijelci za Targu Mures su bili Matei i Stoica (2), a za Leotara Mulina.

Leotar večeras u 20 časova igra meč protiv domaćina, ekipe Chrudim, koja je u prvom kolu savladala Energy rezultatom 3:2.