230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Knežević i Kašćelan za jači Leotar u novoj sezoni

Košarkaški klub Leotar je u svoje redove doveo dva nova igrača. U Trebinjski klub se vratio plejmejker Zoran Kašćelan, dok je novi član krilni centar Nemanja Knežević (25 godina, 204 cm).

121004-kascelan1

Kašćelan je prošle sezone igrao za Leotar, dok je Knežević igrao za Jedinstvo iz Bijelog Polja te Voijvodinu. Ovaj igrač može igrati na pozicijama četri i pet. Trener Leotara radomir Kisić ističe da je dovođenjem ova dva igrača trebinjski tim kompletirao kadar za novu sezonu.

- Ulazimo u sezonu sa dosta podmlaženim igračkim kadrom, kao i većina timova u BiH. Oslanjamo se, kao i svih ovih godina na domaće igrače, dok smo dok smo ove godine popunili pozicije sa novim igračima. Kašćelan je već igrao za nas, zna kakve su obaveze i sistem igre, tako da neće imati problema sa prilagođavanjem, dok od Kneževića očekujem dosta, jer je očito da ima potencijal. Međutim, trebaće mu vremena da se uigra i nadam se da će nam dosta pomoći u narednom prvenstvu. Biće ovo veoma izjednačen šampionat BiH i nastojaćemo da se što bolje pripremimo za njega. Pripremne utakmice su pokazale da neće biti favorita i da u ovim mladim timovima ima dosta oscilacija", istakao je Kisić.  (Blic/foto: arhiva)