230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjac Srđan Radanović voditelj nove emisjije na RTRS-u

Trebinjac Srđan Radanović će sa Jelenom Župljanin iz Banjaluke voditi novu emisiju na Radio Televiziji Republike Srpske, pod nazivom 7 u 1.

121029-srdjan

O emisiji:

"7 u 1" je nova emisija u redovnoj programskoj šemi RTRS. U 7 rubrika intrigantnih naziva i još zanimljivijeg sadržaja slijede novosti iz svijeta poznatih, kao i savjeti domaćih zvijezda.
Pratimo sportska dešavanja, putujemo, a za one koji najviše uživaju u udobnosti svoga doma i ispred malih ekrana, preporučujemo vam emisije iz našeg programa. Imaćemo prilike čuti komentare javnih ličnonosti o aktuelne događajima.

Ukoliko pratite naš program možete dobiti i neki poklon.
Biti štedljiv danas je veoma korisno , a mi ćemo vam kroz naše priče pokazati različite načine uštede u modi, u kući , na poslu, a uključićemo i vaše savjete.

Za početak, u emisiji 7u1 očekuju vas :Vlado Georgiev, Suzana Mančić, Goran Bare, Isidora Bjelica, Zvonko Marković, Vasil Hadžimanov, Zdenka Kovačiček...

Srđan Radanović, rođen 1984 godine u Trebinju gdje se i školovao.
Na RTRS-u zaposlen tri godine, a prije toga radio i na drugim TV stanicama. Obavljajući novinarske zadatke u RTRS-u, medijskoj kući čije ime se gradi i usavršava dvadeset godina ostvario profesionalne, ali i lične uspjehe.
U ITC Trebinje radio priče i priloge za informativni, zabavni, kulturni i dječiji program. Najviše odjeka imale su životne priče o običnim ljudima, njihovim problemima i osobenostima. Odnedavno dio tima zabavnog programa, emsije "7 u 1".

Izvor: RTRS