230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Novi roman Trebinjca Velibora Šipovca

Iz štampe je izašao novi roman "Na granici" autora Velibora Šipovca iz Trebinja.

121029-na granici Promocija romana održaće se u Nevesinju, uoči Mitrovdana, 07.11.2012. godine, u 12 časova, u parohijskom domu, a u okviru svečanosti i obilježavanja 20 godina od Mitrovdanske bitke, Mitrovdana - Dana opštine Nevesinje i Krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske.
- Pozivam sve koji su u prilici, uzimajući u obzir mjesto i vrijeme održavanja, da dođu na promociju moje nove knjige, - Velibor Šipovac.

... „Na granici" je priča o raznim granicama u različitim vremenima. Priča je o životu na granici koja je bila linija razgraničenja između dvije suprotstavljene strane u ratu, granici koje ima i koje nema i koja se mijenja, granici između sna i jave, granici između doživljenog i mogućeg da se doživi, granici između dobra i zla, kao i zdravog razuma i ludila, granici između života i smrti i prelasku preko te granice, ostavljajući sa obje strane i jedne i druge, ali i one koji „šetaju" preko te granice, granici između vidljivog i nevidljivog i granici između stvarnog i nestvarnog, granici između božanskog i nebožanskog i granici između neba i zemlje! ...