230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Osumnjičeni pokušao da pregazi dva policajca

Policijski službenici Policijske stanice Gacko su, 28.10.2012.godine, oko 01,10 časova lišili slobode A.P., iz Gacka, zbog postojanja osnova sumnje da je, 40 minuta prije lišenja slobode, počinio KD Napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti, otkrivanju ili lišenju slobode učinioca krivičnih djela.

120406-policija auto

Naime, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gacko su, u naselju Voćnjak i ulici Nikole Tesle, oko 00,25 časova, pokušali da zaustave vozilo „Audi", kojim je upravljao osumnjičeni A.P.
Osumnjičeni se oglušuio o naredbu, povećao brzinu vozila i udaljio se sa mjesta zaustavljanja.
S obzirim da su policijski službenici odmah obavijestili sve policijske patrole, patrola PS Gacko, u ulici Stojana Kovačevića, primjećuje predmetno vozilo i pokušava ga zaustaviti.
Osumnjičeni A.P. povećava brzinu vozila i s namjerom da udari policijske službenike prelazi u kolovoznu traku u kojoj su se nalazila dva policajca.
Policijski službenici, da bi izbjegli udar vozila bacaju se na tlo i prilikom pada zadobijaju tjelesne povrde.
Oko 01,00 časova, policijski službenici su pronašli vozilo i utvrdili identitet osumnjičenog vozača i dva saputnika. A.P. je odmah lišen slobode.
U toku je rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, nakon čega će Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti dostavljen Okružnom tužilaštvu Trebinje. (CJB Trebinje)