230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mladost do pobjede u produžetku

Večeras je u SD "Miloš Mrdić u okviru 3. kola Prvenstva BiH za košarkaše odigrana veoma dramatična utakmica između domaćeg Leotara i Mladosti iz Mrkonjić Grada.

121103-kosarka5

Koš za produžetke 

U krajnje dramatičnom meču Trebinjci su nesretno poraženi rezultatom 84:82.

Gostiima su pripale prve dvije četvrtine, gdje su stekli veliku rezultatsku prednost. Ali domaći se nisu predavali. U drugom poluvremenu trener Leotara Kisić mijenja taktiku i sa mnogo ofanzivnijom igrom u nastavku meča stiže prednost gostiju i dolazi do vođstva, koje uspjeva da zadrži do samog kraja susreta.

Samo devet sekudni pred kraj regularnog toka susreta Trebinjci imaju 2 boda prednosti, Kašćelan ne ubacuje drugo slobodno bacanje, što gosti maksimalno iskorištavaju i Leotaru iz ruka odnose sigurnu pobjedu na svom parketu. Kezić dugom loptom asistira Kneževiću koji u zadnjoj sekundi susreta ubacuje za izjednačenje i produžetke. U tom napadu povredu desnog koljena je zadobio novi igrač i veliko pojačanje Leotara Nemanja Knežević. 

Razočarani Leotarovi igrači nisu uspjeli da se konsoliduju u produžecima, dok gosti nošeni pozitivnom energijom, izgubljenu utakmicu i poraz pretvaraju u pobjedu.

Najefikasniji igrač Leotara bio je Šakotić sa 19 poena, 2 asistencije i 2 skoka, dok je kod gostiju najbolji bio Bjelić za ubačenih 20 poena 7 skokova i 2 asistencije. 

KK Leotar naredni meč putuje u goste ekipi Servitium iz Gradiške.