230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Aleksandra Samardžić među najperspektivnijim sportistkinjama u BiH

U konkurenciji za najperspektiviju sportistikinju Bosne i Hercegovine našla se mlada i perspektivna džudistkinja iz Berkovića Aleksandra Samardžić.

120523-aleksandra1

Izbor za najperspektivniju sportistkinju i sportistu održaće se u okviru svečane manifestacija proglašenja najboljih sportista BiH u 2012. godini, 12. decembra u sarajevskom hotelu "Holiday Inn" sa početkom u 21 sat. Istog dana nekoliko sati ranije, održaće se i posljednja sjednica žirija na kojoj će biti utvrđene konačne liste naših najboljih sportista u ovoj godini. 

Pored Aleksandre u ovom izboru su se našle i Olga Babić (kajak), Emina Konjić (atletika), Amina Mašić (dizanje tegova), Ajla Reizbegović (tekvondo), Tea Rebac (konjički sport), Vera Kosić (odbojka), Andrea Todorović (plivanje), Katarina Jokić (tenis), a u konkurenciji muškaraca Mesud Pezer (atletika), Boris Vranješ (kajak i kanu), Milan Đurić (fudbal), Denis Kadrić (šah), Eldin Omerović (dizanje tegova i džudo), Eldin Sarić (karate), Petar Zadro (džudo), Aleksa Crnčević, Mensur Ćorić (biciklizam), Neven Crnogaća (rukomet), Mihajlo Čeprkalo (plivanje), Dario Stojčić (boćanje).