230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Identičan remi KMF Leotara na startu sezone

Večeras je u SD "Miloš Mrdić" u Trebinju odigrana zasigurno jedna od najdramatičnijih utakmica u istoriji trebinjskog malog fudbala.

121110-kmf3

Na samom početku sezone, u prvom kolu Prve Futsal lige sastali su se KMF Leotar iz Trebinja i KMF Glasinac iz Sokoca. Domaći su od starta imali terensku inicijativu i  već u četvrtoj minuti dolaze do dva gola razlike. Golove postiže Savo Andrić.  Činilo se da su domaći mnogo ofanzivniji, ali gosti ubrzavaju tempo i na odmor se otišlo sa rezultatom 3:2. U drugom dijelu susreta Leotar preko Vica povećava razliku na 4:2, ali gosti pojačavaju tempo i do pred sam kraj meča poravnavaju na 4:4. Igrala se posljednja minuta, domaći su se nakon tajmauta odlučili na taktiku napada sa 5 igrača. U posljednjem napadu Leotara gosti prave 6 akumulirani prekršaj i sudije presuđuju kazneni udarac sa 10 metara. Do kraja meča je 21 sekunda. Vladisavljević pogađa za novo vođstvo od 5:4 i veliku radost igrača i navijača Leotara. Gosti kreću u posljednji napad. U više navrata napadaju bez uspjeha i posljednjoj stotinci, uz još neviđenu sreću, Radić natrčava na odbijenu loptu i savladava golmana Leotara Sulavera za konačnih 5:5.

Nevjerovatno, toliko promjena emocija u zadnjoj minuti susreta nije odavno viđeno u Trebinju.

Leotar je identičan rezultat i situaciju imao i na početku prošle sezone, kada su Banjalučani uspjeli u zadnjim momentima da dođu do izjednačenja.  Pogledajte OVDE.

SD "Miloš Mrdić" - Gledalaca 100. Sudije: Jovo Karić i Butulija Danko. 

KMF Leotar: Sulaver, Andrić 2, Vico 2, Vukanović, Mulina, Mičeta, Nikolić, Kapor, Džudža, Bošković, Savić i Vladisavljević 1. Trener: Spaić Dragan.

KMF Glasinac: Đerić V., Čolić, Lučić 1, Kreštalica 1, Pejić, Jolović, Radić 2 i Đerić N.1. Trener: Ognjen Nikolić.