230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Futsal: Leotar ipak lako protiv Sokratesa (foto)

Večeras je u Trebinju odigrana utakmica drugog kola Prve Futsal lige u kojoj se snage odmjerili domaći KMF Leotar i KMF Sokrates iz Banja Luke.

121120-kmfleosokrates2

Iako su navijači očekivali napet i neizvjestan meč, može se reći da su Trebinjci do pobjede došli prilično lako. Gosti su, imajući u vidu sa kakvaim se protivnikom susreću od samog početka igrali krajnje ofanzivno sa golmanom u terenu. Leotaru je trebalo svega 13 minuta da postigne 3 pogotka i na odmor ode sa velikom prednošću.
U nastavku gosti nastavljaju sa opsadom Leotarovog gola, ali odlična odbrambena taktika kapitena domaći Mitra Vukanovića uspješno odbija sve njihove napade. Istakao se I golman domaćih Mladen Kukrika sa nekoliko odličnih odbrana. Do kraja domaći uspjevaju da odbrane svoj gol i trijumfuju protiv Sokratesa.

KMF LEOTAR – KMF SOKRATES 3:0 (3:0)

SD "Miloš Mrdić" - Gledalaca: 200. Sudije: Rade Vukasović i Danko Butulija.

KMF Leotar: Kukrika, Vukanović, Andrić, Nikolić, Kapor 1, Vladisavljević 1, Vico, Mičeta 1, Mulina, Šešelj, Bošković i Džudža. Trener: Dragan Spaić.
KMF Sokrates: Milanović, Debušić, Ćulum, Minjiza, Radovanlija, Petija, Kaurin, Tapić, Dimitrijević I Trnjak. Trener: Čedomir Ćulum.