230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Bodovi u gostima za trebinjske rukometašice

ŽRK Leotar je juče u Tesliću u okviru 6. kola Prve lige RS bio gost ekipi ŽRK Borje, koja je tradicionalno neugodan protivnik.

121125-borja

Iako oslabljeni nedostatkom par prvotimki u svojim redovima, odličnom igrom i velikim angažmanom Leove djevojke su osvojile sva tri boda iz ovog susreta te tako vezale dvije uzastopne pobjede i pokazale da će u budućem dijelu prvenstva biti tvrd orah za sve ekipe koje su mislile da će se lako nositi sa Trebinjkama nakon neočekivanog lošeg starta u prvom dijelu polusezone.
U veoma oštroj i na trenutke gruboj utakmici kakvu su kreirale domaće igračice Leotar je u prvom poluvremenu uspijevao da održi rezultatski priključak i pogotkom Sare jegdić u 30 minutu da ode sa rezultatskom prednošću na odmor. Početkom drugog poluvremena nakon grubog i nesmotrenog prekršaja igračice Borje sa brojem 7 Jovičić, povrijedila se kapiten Leotara Dragana Boro i morala je da napusti igru. Međutim to kao da je bio dodatni motiv za njene saigračice koje su podigle ritam igre i posebno jakom odbranom i igrom iz kontre vezale su šest uzastopnih pogodaka te napravile nedostižnu razliku za Teslićanke do kraja susreta.
U redovima Leotara posebno se istakla Sara Jegdić sa 10 golova, golman Anđela Kovač sa 12 odbrana, kao i Vukanović i Perotić koje su dale značajan doprinos u ovoj pobjedi.
Dvorana SC Radolinka u Tesliću. Gledalaca 300. Sudije Babić J. i Banjac A. iz Banja Luke. Delegat susreta: Momčilović Momčilo iz Banja Luke. Isključenja: Leotar 14 min. i jedna diskvalifikacija, Mišković Teodora, Borja 16 min. Sedmerci Leotar 6 (5), Borja 1(1).

Sastav ŽRK Leotar: Kovač Anđela, Gurović Ljubica 2, Zubac Ivana, Boro Dragana 5(2), Vukanović Nina 3(1), Mišković Teodora, Anđušić Anđela, Jegdić Sara 10(2), Perotić Jovana 3, Miliša Ivana 1, Šarenac Mirjana, Jegdić Mirela.
Trener: Komnenović Zdravko

Sastav ŽRK Borja : Suvajac M, Stjepanović T, Simić B 4, Trivunčević N, Dolić G, Jovičić M 4, Milivojević R 7(1), Tučić V, Jovičić D, Kuzmanović M, Ristić N, Savić S 2.
Trener: Milošević Milan
U sledećem susretu Leotar sa pobjedničkim ambicijama na svom parketu dočekuje lidera prvenstva ŽRK Rogatica.

(foto: arhiva)