230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometašice Leotara slavile protiv lidera iz Rogatice

Danas je u Trebinju odigrano 7. kolo Prve lige za rukometašice u kojem su se sastale ekipa Leotara i ekipa Rogatice, koja trenutno zauzima prvo mjesto na tabeli.

121201-zrk12

U neočekivano dramatičnom i izuzetno agresivnom meču Trebinjke su uz veliku sreću došle do još jedne pobjede i novih bodova. Utakmica sa velikim broj prekršaja, isključenja, te nesportskog ponašanja sa obje strane. Leotar je imao konstantnu rezultatsku prednost do pred sam kraj susreta kada domaće rukometašice propuštaju dvije stopostotne prilike da se odvoje na plus 4 i sigurno privedu meč kraju. Tada gošće sa 4 vezana pogotka dolaze do izjednačenja i šanse za pobjedu.

Dva minuta pred kraj susreta pri neriješenom rezultatu gošće pogađaju okvir gola i propuštaju veliku priliku za prvo vođstvo i eventualnu pobjedu. U narednom napadu Trebinjke se preko Kristine Sekerez i sjajne Dragane Boro ponovo odvajaju na plus dva. Zatim gošće postižu gol za konačnih 22:21.
U posljednjim minutima meča briljirala je golman Leotara Anđela Kovač sa nekoliko odličnih i ključnih odbrana.

Dragana Boro sa 9 pogodaka u mreži gošći je bila najefikasnija igračica Leotara, dok se u ekipi Rogatice istakla Kulić sa takođe 9 golova. Najveću prednost je imao ŽRK Leotar 19:13 u 42. minuti susreta.

Predstavnici gostujućeg tima su poslije utakmice imali dosta prigovora na suđenje. Delegat susreta Jelena Popović je ovom prilikom istakla da će se napraviti poseban zapisnik koji će se odnositi na nesportsko ponašanje i psovke koje su sa tribina upućivane sudijama od strane diskvalifikovanih igračica Rogatice.

ŽRK LEOTAR - ŽRK ROGATICA 22:21 (13:10)

SD "Miloš Mrdić". Gledalaca: 50. Sudije: Banjac Davor i Kuprešanin Igor. Delegat: Jelena Popović.

ŽRK Leotar: Ninković, Gurović, Zubac 2, Boro 9, Vukanović 5, Perotić 3, Jegdić, Kovač, Miliša 1, Sikimić, Šarenac, Anđušić, Sekerez 2, Kojović, Gaćina, Samardžić. Trener: Zdravko Komnenović. 

ŽRK Rogatica: Ćaćić, Miličević M. 2, Kačarević S., Gogić, Kulić 9, Delić A. 4, Janković 1, Delić T., Miličević N. 3, Kačarevič S., Sokolović 2. Trener: Zečević Zoran.